Жити, просто жити

Галина Печерских
Я хочу жити, просто жити
В своїй країні без війни.
Бажаю, щоб всміхались діти
Й каштани квітли на весні.

Я хочу жити, просто жити -
Кохати, дихати, радіть,
Вірши писати, танцювати,
Спостерігати щастя мить.

Я хочу жити, просто жити -
Дивитись, як зростає син,
Варити страви, каву пити
І мати тишу, спокій й мир!