У нотатках зазначу...

Анна Владиславовна Смолякова-3
У нотатках зазначу
Що прийшов до нас новый день
Проримую як зможу
Всі потрібні слова прості...

Тільки хто його зна, чи
Десь iснує щось бiльше, те
Що тепер переможе
Скруту з сумом...
Насамоті

Відпрацює що має
Кожен в світі, шляхи такі
Хтось навчився новому
А для когось спинилась мить...

Я нічого не знаю
Ні про тебе ні...

Не покинь
Через важкість та втому
Своє свято...
Нехай бринить

Та лунає піснями
Тими що чуєш тільки ти
Най за обрій сягає
Ніби хвиля швидка, жива...

я не знаю що з нами
далі буде складним/простим
я засніженим гаєм
відшукала лише слова