В недоблестный час

Zharптёнок
В лихую годзину
В жахливу годину
В недоблестный час
Помилуй нас Боже
Життя переможе
Мы знаем ты можешь
Помилуй
Нас

Йому тільки місяць
Їй щойно три тижні
Младенчику час
Храни его
Святе
Спаси её
Блаже
Вона не розкаже
Помилуй
Нас

Как брат встал на брата
Небачені втрати
Незнана біда
Не хочу вмирати
Не буду вмирати
Помилуй нас
Святе
Спаси нас від ката
Тобі краще знати
Спаси
Как всегда