Як приэмно чути рiдну мову

Левиа
Як приємно чути рідну мову;
Не good day, Hallo чи goodbye
І від слів відчути насолоду
І згадати милий, рідний край.
Коли зустрічаєш рідну душу,
Що на солов'їній гомонить,
Серце стрепенутись вона змусить
І воно зупиниться на мить.
У чужім краю це як дарунок,
Наче промінь сонця крізь хмарки,
Ніби Божий ніжний поцілунок,
Дотик Його вірної руки.