Про себя с иронией

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Дні минали пусто, всує…
Як давно твій чула сміх!
Небо, знай собі, рахує:
Тиждень, місяць… Скільки їх?
Ти ж мовчиш. Й знаку немає,
Що зустрінемося знов.
І шепоче вітер гаю:
– Не любов це, не любов.
То така вже, мабуть, карма –
Не туди завів маяк…
І тебе любити марно…
А без тебе жити як?
***
Дни летели всуе, тая…
Как давно Звучал твой смех!
Небо знай себе считает:
Месяц, день... не счесть их всех!
Ты молчишь. Намёка нету,
Что увидимся мы вновь.
Тихо шепчет ветер где-то:
-Не любовь то, не любовь!
Это – карма, я согласна -
Не туда завёл маяк...
Мне тебя любить напрасно...
Без тебя мне выжить как?