Проходит год

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Минає рік, як ми в біді і в горі,
Як стогне під гарматами земля.
Іде війна… І віковічні зорі
Із сумом дивляться на зранені поля.
А в небеса летять Героїв душі,
Що віддали життя в пекельний час.
Той біль утрат роками не приглушиш –
Вони за волю гинули, за нас!
Той, хто з мечем прийшов – від нього й згине,
Не встоїть проти нас «хвальона» рать.
Будь впевнена, незламна Україно –
Твою свободу ми зумієм відстоять!
***
Проходит год, как мы в беде и горе,
Как стонет под бомбёжками земля.
Идёт война... И звёздные просторы
Взирают на изрытые поля.
А в небеса летят Героев души,
Что жизнь отдали в этот адский час.
Ту боль утрат годами не заглушишь -
За волю полегли они, за нас!
С мечом пришедший- от меча и сгинет,
"Хвалёную"  мы уничтожим рать!
Спокойна будь, родная Украина -
Твою свободу сможем отстоять