Скоро снова весна...

Юрий Воронин 2
Скоро снова весна -
И мечта моя в силе!
Неизменна она -
О добре и о мире!

       * * *
Скоро знову весна -
І жива моя мрія!

Ти у мене одна,
Ти у мене єдина!

Я тобою живу,
Я в тобі розквітаю!

Знов стрічаю весну,
Знов надію стрічаю!

21.02.2023