Ми! Украiнцi!

Юрий Сафроненко
Нас жбанять та лютують,
Катують фсіх ганьбою.
На крові з Нас жирують,
Хизуючись собою.

Але Нас ще не вбили!
Їм се не по зубах.
Бо Ми - планети крила.
Для них - Ми просто Жах!

Вони фсіх Нас бояцця!
Слабі вони, як хмиз.
Та годі Нам вже шляцця!
На часі - Сили хиз.

Україна крокує моїми ногами,
Світ піснями фарбує моїми вустами,
Мрії ставить на Жагу мені за Мету,
Я у коси їй зорі й Любов заплету.

Сьогодні. Козак =GrafBorisfen=