Ти коханий мiй

Наталия Вербицкая
А знаєш ,я давно тебе чекала,
Молилася, просила у небес
Та час прийшов і ось ця мить настала
Збулося все- зустріла я тебе

 Приспів:
 Ти коханий мій, ти коханий мій
Для мене ти найкращий на землі
Ти коханий мій, ти коханий мій
Я так тебе люблю,коханий  мій

Лиш ти один і іншого не треба
Живу тепер неначе уві сні
З тобою нас удвох з,єднало небо
Ти тільки будь моїм, коханий мій
Приспів:

Здолаю всі спокуси і напасті
Сховаю від незгод і самоти
І стану я твоїм єдиним щастям
Ти тільки будь зі мною назавжди
Приспів:

Вдохновение:  Ирина Ковальска