Казка

Елена Эшвович
А хочеш, розповім тобі я казку,
В яку ти так повірити хотів,
Де зло завжди приходить до поразки?
То ж слухай, слухай, - Джин залепетів.

Із чим прийшов - оте й пожнеш, як кажуть.
Тут висновок, старий як світ, один:
Якщо Твоя душа брудна, як сажа,
Твоя - й поразка! - мовив хитрий Джин.