Так тишi хочеться

Людмила Дзвонок
О Господи, я знов у Твоїх ніг,
Свій хрест несу, говориш, що по силі,
Не відстаю, ні зменшую свій біг,
А під ногами ніби морські хвилі…

Держусь за Тебе, Господи, держусь,
Держуся рук Твоїх, не відриваюсь,
Твої слова у серці бережу,
І жити ними завжди намагаюсь.

Так, хвилювання  поки є в душі,
Стараюсь стримати її емоції,
Та часто ллються із очей дощі…
І радість, і журба в одній пропорції!

Спасибі, даєш сили,я держусь,
Стараюся не падати у відчай…
Духовний ріст? Над ним завжди труджусь,
Плоди духовні вже про нього свідчать.

У ніг Твоїх… Молюся за дітей,
За всю родину, за онучок рідних,
І за сусідів, та за всіх людей,
Щоб не було серед людей негідних!

Так тиші хочеться, не чути б ту стрільбу,
Що відбира здоров’я, серце крає,
Війну хто нам приніс, хай відчува ганьбу,
А мирне сонце здійметься над краєм!
              27.02.2023.