Що далi

Елена Эшвович
...Що далі? - Нічого. Вже краще, напевно, не буде.
Зростатимуть в небо будівлі, наповнені людом.
Не зникне гонитва, у пошуках кількості грошей,
А в тій біганині, щось світле, святе і хороше,

Потроху розтане. І кане те людство, як в воду...
Саме себе знищить, як нищить бездумно природу
І все те безцінне,  що Бог дарував безкоштовно.
І стане земля, мов пустеля, - суха і безкровна.

Двоногі, що вміють творити Содом і Гоморру,
Мабуть що найгірші невдалі господні потвори.