Почуй, Господь

Людмила Дзвонок
Серденько ти моє, ти виспалось? Вставай!
Почнемо славити свого Творця вже зранку,
І молимося, ніби наостанку,
Ну почали, давай, не відставай!

- Великий Бог, Творець всього живого,
Славімо ми Тебе від щирої душі,
Залежні ми від Спаса, від Святого,
Ми знаємо: Тобі ми не чужі!

Ти в нашім серці, там сидиш на троні,
То ж володій, ми у Твоїх руках,
Торкайся Ти до кожної долоні,
Скала Ти наша і завжди наш Дах!

Твоя любов у нашому коханні,
Тобою дихаємо, світло несемо,
Ми раді зустрічі з Тобою на світанні,
І кожен день Тобою живемо!

І в нічку темну Ти усюди з нами,
Коли Ти поряд, світло звідусіль.
Над нашими Ти селами, містами,
Наповни Ти серця Собою всі!

Твій Дух нехай усіх людей наповнить,
І вийде з них все те, що не Твоє,
А поки ще земля від гніту стогне...
Почуй, Господь, благання все моє!
                28.02.2023.