Протуберанец. U

Дмитрий Альтман
Стакан наполовину пуст, наполовину – Пруст:
Наполовину – Лист, наполовину – куст;
Стакан наполовину хлыст, наполовину – хруст:
Наполовину – свист, наполовину – груз;
Стакан наполовину чист, наполовину рус:
Наполовину – чин, наполовину – буст.
Стакан наполовину «ста-н», наполовину – «с-кан»:
Наполовину – день, наполовину дан.
Стакан наполовину – клин, наполовину – план:
Наполовину – спич, наполовину... Рван
Стакан наполовину.