Мудрий собачка

Валентина Вересоцкая
Гуччі добрий! Гуччі мудрий!
Добродушний перш за все!
Він краплиночку любові
У очах своїх несе!
Як засяє та краплинка!
Як засвітиться в очах!
Стає схожим на дитинку!
На справжнісіньку! Це так!
Хоч собачка не уміє
Задум свій розповісти!
Та в очах живе надія!
Як його нам донести!
Очі світяться мов зорі!
Величаві! Осяйні!
І малюють в собі волю
Як мені розповісти!
Ти придивишся гарненько!
Зрозумієш що і як!
Його погляд цей прозорий
Подає нам мудрий знак!

3.03.23р