Вернiть менi мою красу

Виктория Гребенюк Роженкова
Верніть мені мою красу,
Мою колишню вроду...
Щоб з радощів пропав мій сум,
Відчувши насолоду.

Щоб посміхалися мені,
З люстерка карі очі.
Щоб почуття ці пломені,
Жили в душі жіночій...

Верніть мені мою красу,
Мою колишню вроду...
До пояса густу косу,
Яку я мала зроду.

Верніть все те,що не вернеться,
Прекрасне й молоде.
Хай старість рано не крадеться,
А десь повільно йде...
3 03 2023 р
Вікторія  Г Р М