12. 09. 2022

Мабате
Сьогодні перший Ювілей у моїх нащадків
І вам прабабця Рая здоров"ячка бажає.
Щоб зростали у любові,щоб не знали лиха,
а сльозинки мерехтіли на очах від сміха.
Щоб ваш батко і матуся ніколи не сумували,
були здорові та щасливі і біди не знали.