Баста

Ева Сокол 2
Дякую за байдужість,-
знов провалила іспит.
Вмерти не страшно, друже.
Можна отруту випить
й все починати знову.
Іспитів незліченно.
Ні, я не вірю в змову,
не звинувачуй мЕне.
Мабуть, не цього разу.
Може, колись, зумію.
Вкотре фальшиві фрази
в смерть розбивають мрії.
Я особлива, знаю.
З Янголів охорона.
Милі картини Раю
в пам'яті за ікону.
Боже, вселенська втома,
в кожній клітинці тіла...
Баста! Пора Додому!
Втрачена Духу сила.