Маруся

Виктор Зиновьев
*30.
МАРУСЯ.
(парафраз)
Поросятко я купив
І назвав Маруся.
І тепер, мов за дитям,
За нею дивлюся.
А я все дивлюся
Де моя Маруся.
А все дивлюсяЯ;,
Чи не вкрпли порося.
Варю кашу з ячменю,
Кильки добавляю.
Чи росте моя Маручя
Я спостерігаю.
А я все дивлюся,
Чи росте Маруся.
А я все дивлюсяЯ;,
Чи повніє порося.
Вже в ній сорок п*ять кіло –
Молодець Маруся.
Добре все у нас пішло,
Тож я й не журюся.
А я все дивлюся
Як росте Маруся.
А я все дивлюсяЯ;,
Жирна ствла Маруся;.
Вже різник з ножем іде,
Я з дому втікаю.
За Марусею своєю
Сльози проливаю.
Богу я молюся –
Прощавай Маруся.
Куплю друге порося.
Буде знову МарусЯ;
2010