Я хочу поряд тебе бачить

Людмила Дзвонок
Коханий мій, єдиний мій,
Не говіркий, давно це знаю,
Твоїх я не діждуся дій,
За тебе я порозмовляю!

Ти помовчиш, а я скажу:
- Твоє серденько добре, гарне,
Нехай не зна любов межу,
Не відає вона, що хмарне!..

Ти в очі дивишся мої,
Я погляд твій люблю глибокий…
Дивлюся в очі я твої,
Ти в мене гарний, кароокий!

Засмаглий, сонце весняне
Торкнулося лиця твого вже,
Серденько ніжне, вогняне…
(За милого подяка, Боже!)

То що, мовчиш? Цілуй мене,
Твоїх заждалася цілунків,
Моє лице, дивись, сумне,
Я хочу, хочу ще дарунків!

Жоржини у твоїх руках,
Приймаю, а вуста гарячі…
Прийди до мене ти не в снах,
Я хочу поряд тебе бачить!
                07.02.2023.