Вражий бруд

Наталья Андронова
Ро...ийский мерзкий вензель из крутых помоев
На Украину харкает куриными башками.
Так внёс себя на планку мировых изгоев,
Мо...квы, звеня позорно на весь свет, колоколами.

Моральные токсины косят мозг расеи,
Воруют жизнь, любовь и счастье, время украинцев.
Здесь ру...кий, чёрных пропастей воронки сея,
В пример бесчестия бесславно мигом превратился!

Що має бути гірше втратити родИну?
Будь-хто боліє серденьком своїм за рідним краєм!
Джерель-вода жива, Червоная калина,
Барвінок, Писанка, Степи широкі, Зелен-гаї...

Криниця батьківська та й Красная дівонька,
І Козаченько чорнобровий, славна Рута-м'ята!
Сини-тополі, в меду купаная Донька -
Превражим людям гідким не дамо топтати!

Наш чернозем і співи з неба жайворонків... -
Не плач Украйно! Геть гони тужливу сум-тривогу!
Домівку нашу ми відмиєм від подонків,
Вдихнем повітря рідне й заспіваймо ПЕРЕМОГУ!!!

199 день, 10.09.2022г.