Про радiсть, про натхнення, про любов

Людмила Дзвонок
Любов моя, мій левчик і зайчатко,
Медведик, слоник, тигр і їжачок,
Горобчик, соловейко і котятко,
Моя ти ліра і душі смичок!..

Далеко ти, а я пісні співаю
Про радість, про натхнення, любий мій,
І спогадами душу зігріваю,
В уяві завжди бачу образ твій!

І зараз я, прикривши очі, бачу
Твоє обличчя любе,  все лице...
Які сьогодні в тебе є задачі?
Почути хочу я твоє слівце!

Мабуть, ще спиш, поспи, потрібні сили,
Хай Бог благословляє усі дні.
Молю, щоб дні були лише у мирі,
Не залишалися без Бога ми, одні!

Герой мого ти серця, ти найкращий,
Моє ти дихання, нарцис мій, мій піон,
Моє ти сонечко, кохання, радість, щастя,
Надія, віра, мій найкращий сон!..
                12.03.2023.