На позитивi

Людмила Дзвонок
Бог вчить на позитиві всіх нас бути,
От і вишукую у всьому позитив,
Я не даю у пути мене взути,
Діждусь благословінь, небесних злив!

Вони прийдуть, я твердо у це вірю,
Радію тому, що цей день мина,
Що чисто біля дому, на подвір'ї,
Не залишусь сьогодні я без сна!

Радію я тому, що захист маю,
Що чує Бог молитви всі мої,
Що друзів бачу, з ними розмовляю,
І не скривають почуттів своїх!

... А ось і ранок, щастя, що проснулась,
Подяка Богові за новий день для нас,
Радію, що від від болю не зігнулась,
В майбутнє впевнено дивлюся у цей час.

Радію і тому, що сльози ллються -
Це значить, що жива, що чую, гарний зір,
Що дні тяжкі скінчаться і минуться,
Бо поміч нам приходить з Божих гір*!
       15.03.2023.
*"Свої очі я зводжу на гори, звідки прийде мені допомога, —
мені допомога від Господа, що вчинив небо й землю!"-
 Бiблiя, Псалмiв 120:1,2.