Тло

Ева Сокол 2
Туманно-ілюзорне тло 
чи то життя, чи виживання...
Я забуваю, що було,
яка з подій була остання...
Лише шалена круговерть
поміж народжених і вбитих...
Хіба завадить може Смерть
до самозречення любити?..
Напевно, глузд кудись подавсь,
залИшивши для мене подив...
Буває інколи біда
раніш небаченої вроди...
Не знала : витримаю? Ні?
Бо пам'ять на золУ, та й дОлу...
Краплину б мужності мені
з ілюзій вибратися кола...
Кармічність долі обійти
я намагалась... та не вдасться.
Із Янголів лишИвся ти,-
повіривший у власне щастя.