Твори Свою волю

Людмила Дзвонок
Проснулася. Вже близиться до ранку.
Проснулася, то треба помолитись,
Нехай Господь приблизиться до ганку,
З Ним небезпечно тільки людям жити!

В Нім лиш життя, в Нім добре всім нам бути,
То і молю пролити дощ на землю,
І люди стануть голос Його чути,
Хай світло буде там, де зараз темно!

Хай душі відкриваються для світла,
Наповняться небесною любов'ю,
Як хочеться, щоби земля розквітла...
Молитися я буду знову, знову!

- Не спиться, Господи, з Тобою розмовляю,
Ти цього хочеш, то молюсь до Тебе,
До Тебе руки щиро простягаю,
І вірю я на поміч Твою з неба!

Спокою хоче вся земля і люди,
Пробач гріхи нам, Отче милостивий,
Хай воля лиш Твоя тут, з нами буде,
Твори їі, в ній люди лиш щасливі!
                16.03.2023.