independent and free

Ксана Поликарпова
Незалежні й вільні. Живі.
Наближаємо ми перемогу.
И лунають молитви до Бога,
Тільки руки в ворожої крові.

Прийде літо, а з ним кольори
Повернуться до квітів й неба.
Дайте миру, нам більше не треба!
Хай звучить всюди сміх дітвори!


23:44
15.03.2023