Щоб силоньки здобуть

Людмила Дзвонок
Господь терпіння нам не посила,
Це плід духовний, зрощується духом,
Із ним душа гарненько його слуха,
Для цього сил від Бога узяла!

Не справиться без сил Господніх, ні,
Вона без них ніщо, безсила зовсім,
Хоч можуть бути вже і сиві коси,
Без сил Господніх марні, хмурі дні.

А з ними вона горе переносить,
Що на шляху у доленьки її
(У кожної людини іспити свої...),
Душа у Бога сили просить, просить!

Бог їх дає, бо знає людську суть,
І милість Його завжди вище суду,
У ніг Господніх зараз і я буду,
Щоб для терпіння силоньки здобуть!
                18.03.2023.