Нiяких перемовин

Ксана Поликарпова
Ніяких перемовин. Нам не треба
Ні ваших скарг, ні вашої брехні.
Хоча існуєм ми під спільним небом,
Немає згоди навіть уві сні.

Готуємося ми до перемоги
Під синьо-жовтим прапором надій.
Дійдемо скрізь турботи й тривоги
До втілення в життя сміливих мрій!


23:52
19.03.2023