Зателефонував

Анатолий Тарасовский
Як там твоя автівка , на ходу?
Питання є, хочу тебе просити.
Мені даси?  Я ввечері зайду.
"Ти здивував, і правду ніде діти -
До мене щось давно не завертав.
Я дам, авже ж, куди тебе подіти…
А про машину чому запитав?"