займався новий день укр

Евгения Кобикова
Займався новий день...Відходили в минуле вчорашні клопоти.
Приходили нові.
Думки, за ніч притихлі і поснулі,
по новому крутились  в голові.

Бентежили. Приносили надію.
Літали вільно по усіх усюдах.
Через примруженіі від недовіри вії
дивились  на зустрічних. Що то буде?

На добре чи на зле повернеться година?
Прощення, помста? Ненависть, любов?
І з чим у світ піде твоя дитина?
Чи меч в руці чи збірка молитов?

Все дуже просто.  Неймовірно просто...
Будує думка всесвіт без прикрас.
Які ми випускаємо у простір -такі ж,
примножені, повернуться до нас.

12 листопада 2022 р
Батумі