пала м сто укр

Евгения Кобикова
Палає місто... Молодість моя, кохання перше разом з ним палає.
Прийшла зловісна і страшна біда
в моєму краю... ріднім милім краю.

Ми всі заручники у хаосі подій.
Нікому ні для чого не потрібні.
Сміється над всім світом лиходій.
І жалібно стенають дзвони срібні.

І б'ють на сполох дзвони всіх земель,
і плачуть діти, матері стенають...
Химери із бісівських підземель
на дибі мою землю розпинають

Палає місто..Молодість моя. Надії наші разом з ним палають...
 
14 липня 2022 р