стретение

Евгения Кобикова
Стрітення.


Спокій...Тиша...Святі, що крізь мене
із ікон у майбутнє вдивлялись.
У лампадах жеврів невмирущий вогонь.
Спів небесний до серця спускався хоралом
неземних, милостивих до нас голосів.
Все земне відступило,розтануло, зникло.
Серед величі світу,між ланів і лісів, із-за хмар проливалося райдужне світло....
Спокій. Тиша. Святі із ікон...

16 лютого 2022 р
Мариуполь