сн г лапатий

Евгения Кобикова
Сніг лапатий, сніг пухнастий падає мені на плечі.
Покриває все навколо скатертиною зарАз.
Сніжки! Сміху! і малеча
бабу  ліпить без прикрас.
Де морквина замість носа?
Де відро на голові?
Неважливо! Нам приносить щастя сніг лапатий уповні.
Всі радіють. Всі сміються.Світло  й радісно стає.  Ще сьогодні порадійте.
Завтра сніг вже розстає.

Та буде новий! Білий! Гарний! Пречудовий!

6 лютого 2022р
Маріуполь