Шукайте проомiнець надii

Галина Печерских
Шукати промінець надії,
хоч краплю світла та тепла,
щоб через сніг і навіть кригу -
життя до сонця пророста…

Людині теж дуже потрібно:
надія, проблиск відчуття,
що все ще буде, неодмінно -
минеться все, буде життя.

шукайте промінець надіі
хоч краплю світла, почуття,
I через біль, шалені втрати -
В житті є вищий сенс буття.