Коли зак1нчиться життя

Владимир Дикан
Коли закінчиться життя
То ти про те не будеш знати
А як не хочеться вмирати
Та канути у небуття

Коли закінчиться життя
То далі вже не будеш жити   
Не зможеш більше полюбити,
Бо згинуть в прірву почуття

Коли закінчиться життя
То з часом всі тебе забудуть,
А пам’ятати лише будуть
Лиш родичі й твоє дитя

Коли закінчиться життя
То буде далі все в хаосі
Ніхто ще не вертався досі,
Немає звідти вороття

Коли закінчиться життя
То будуть ще гриміти грози
Чиїсь тоді проллються сльози
Допоки буде співчуття 

Коли закінчиться життя
То ти візьмеш, що є на тобі
Який ти лишиш слід по собі
Чи буде щирим каяття?

Коли закінчиться життя
То в мить не стане в тебе сили
І буде метра два могили
Нове то буде укриття.

Коли закінчиться життя
Не зможеш бачити  та чути
Не зможеш ніц уже відчити
Не зможеш свого ти почути
Припинення серцебиття

02.05.2022