Кошенята казали живий...

Анна Владиславовна Смолякова-3
І.С.

Кошенята казали - живий. І що скоро на вихід.
Видихаю з повітрям щось більше, ніж "дякую..."
Світ
Деригує, гримить...
А на серці спокійно і тихо
Бо воно ні за честь ні за вірність тобі не болить.

Бо йому стільки раз, пропонуючи шлях більш "козирний"
Намагались пустити кров, так вже влаштован процес...

Років двадцять тому, я тобі народила б і сина
І доньку. І була б краще всіх разом взятих принцес.

А тепер можу просто навчатись тебе розуміти
Вчусь "якщо" то собі дати раду, коли там...бої...

Мені принци дарують себе та отруєні квіти
Бо не знають страшної отрути, не бачать її.

Вони добрі, порядні та щирі. Але не кохані.
Забаганок немає.
Сприймаю як є все.  (Радій)

А не можеш радіти від втоми, кохай як в останнє
Хоч би подумки...

(Лист до джерел.  Має йти по воді. )