Тримаймося, люди!

Ева Сокол 2
Ото сипонуло і снігу й дощу
і вітер пронизує плащик.
Насиплю гарячого в миску борщу,
а з салом смакує ще краще.
В хатинці теплинь і дрівцята тріщать,
із вулиці зайдеш - любОта!
А як тому, в кого немає плаща
і дірка в стареньких чобОтях?
А як тому, в кого розбомблений дім,
ні ложки, ні миски, ні груби?
Чим їм пособити? Утішити чим?..
молитву нашіптують губи.
Тримаймося, люди! Ділімось, чим є,
що іншому стане в нагоді.
Ось борщик, ось сало, ось серце моє,
що гріє в найгіршу погоду...