Дихай, кохай довiрливо

Вероника Удовиченко-Ивашина
Дихай, кохай довірливо
Та не мовчи у відчаї,
Часто буває боляче
Так, що себе не стримати…

Дихай, як хоче серденько,
Змістом ще кращим станеш,
Знову розквітнеш першою,
Знов подаруєш ранок…

На самоті не віриться
В те, що знов буде радісно,
Ніжність твоя ізцілиться,
Мріями та прикрасами…
(Ніка)
Листопад 2022