ND

Даниил Моровов
В місті N сьогодні дощ,
Ти смієшся від нього далеко.
А від мене отак не буває,
Від мене тобі не втекти.
Я знову тебе зашукаю,
Я знов за тобою сумую.
Насправді, ми разом присутні
В місті N.

В місті D сьогодні сонце,
Ти біжиш по сухому асфальті.
А на ньому сліди залишаєш,
На ньому їх можна знайти.
І я знову тебе зашукаю,
Бо знов за тобою сумую.
І станемо разом присутні
В місті D.

Навіщо – не знаємо самі –
Ховаєм відчуття містами,
Хоча й під змінами неба,
Але на землі.