Путешественник и Мост

Дядя Игорь
Мандрівник і Міст

Автобус-малюк
Доїхав до річки:
- Як човен пливти
Не маю я звички.
Чи можу  потрапити
Я на той бік?
А Міст усміхнувся,
Дугою зігнувся,
Долоні підставив:
- Вперед, мандрівник!



Добрый Мост

До речки
Доехал
Малыш
Грузовик:
- Би-бип!
Я купаться
В реке
Не привык!
Но как
Перебраться
На берег
Другой?
А Мост улыбнулся,
Немножко нагнулся,
Ладони подставил:
- Кати, дорогой!