Тридцять

Татьяна Алексеева 17
 Тридцять років в день шостого квітня.
 Тридцять років сьогодні мені. 
 Я обожнюю весну і квіти.
 Мені хочеться в Харків скоріш.

 Тридцять років в день шостого квітня.
 Тридцять років, як ніжність, як світ.
 І вірші в мені сяють, як світло.
 Тридцять років - це добрий політ.

 Тридцять років в день шостого квітня.
 Тридцять років - кохання, любов.
 Кожен день пробігає, як вітер.
 Миру хочеться, віри і слів.

 Тридцять років в день шостого квітня.
 Тридцять років - поезія, ніч.
 Скоро буде мій травень і літо.
 Перемога настане і МИР!

 06. 04. 2023.