Михаил Саченко 1950-2006 Прошла пора самогубленья

Алёна Агатова
Прошла пора самогубленья
Вином любовью и собою
Утихли все волненья
Развеялся дым после боя
Богов вчерашних предали распятью
Другие - кандалы понадевали сами
И отреклись от матери, пошли
куда подале

Пройшла пора самоотруєнь
Вином жінками і собою
Затихли тихі бурі
Розвіявсь дим опісля бою
Моїх богів вчорашніх розп’яли
А інші — добровільно взулися в кайдани
І відреклись від матері й пішли
подалі