Навiть Бог...

Ева Сокол 2
Тиждень дощі, а сьогодні іще й гроза,
часом здається - відкрилися небеса,
плачуть святі, Богородиця, навіть Бог...
що їм усім до буденних земних тривог?
Виють сирени під шквал проливний дощу.
Виє матуся убитого : "Не прощу!
Щоб ваш кацапський правитель нарешті здох!"
Плачуть святі, Богородиця, навіть Бог.
Дощ не стихає і кажуть ще буде лить...
як тій матусі на білому світі жить?
Звикла, з синочком усюди вправлялись вдвох...
плачуть святі, Богородиця, навіть Бог...
Трохи би сонця стражденній землі моїй,
щоб відродились в теплі паросткИ надій,
щоб заквітчАлася низкою перемог...
плачуть святі, Богородиця, навіть Бог.