Украинское пафосное стихо

Андрей Яременко Львов
Розкішна жіноча задниця-
з нею не може змагатися
жодна інша частина тіла
на предмет притягальної сили.

Може,навіть гравітаційної,
хоч не визнаної офіційно,
бо тримає,як планети на орбітах,
мужиків коло себе задаста кобіта.

І не тільки тримає,а крутить,
визначає їхні маршрути,
траєкторії,точки дитині
з тілесами своїми звабно-величними.

Часу пік у громадському транспорті
ані трохи не слід боятися.
Якщо попа таке хоч одна є в салоні,
не скучатимуть наші долоні.

А зимою,коли надворі
сніг-мороз,коли люди хворі,
нас зіграють в салоні автобуса
дві півкулі жіночого глобуса...