о что же вы укр

Евгения Кобикова
О, що ж ви, люди, сиплете прокльонами...
Невже замало ваших вам гріхів?
І вже ніякими вам по церквах поклонами
не відмолити випущених слів.

Прокльони - бісівське знаряддя зроду.
Диявол втішно руки потира,
коли ви шепчете дурні слова на воду,
й росте ненависті жагучої гора.

Забули Бога. Просимо лиш милості,
коли приходить кара за слова.
На полі, злом засіяним, не виросте прощення милостивого трава.


15 липня 2022 р