Я вдячна Богу за дари

Виктория Гребенюк Роженкова
Мені давно не сняться сни,
І сон такий,як в того зайця...
Я дочекалася весни,
Я маю дім та шмат окрайця...

Я вдячна Богу за дари,
І за прозріння слава Богу...
Знов сяє сонечко згори,
І в небуття ідуть тривоги...

А на душі приємний штиль,
Відчула справжню насолоду.
Молитва щира без зусиль,
Мене приспала і господу.
9 04 2023 р
Вікторія Г Р М