Той мир спроможний огорнути...

Аделина Нова
Усі живуть у цьому світі,
Але у мирі - не усі,
Несуть у серці Божі діти
Той мир у тяжкії часи

Коли страждання, біль та смута
Заполоняють білий світ,
Той мир спроможний огорнути,
Зцілити нутрощі умить

Звільнити душу від страждання,
Надавши правильні думки,
Як ліки з певним утручанням
Дають безболісні роки

Де є той мир і як здобути
Собі безпечне майбуття?
Не мають відповіді люди,
Схились в молитві до Христа

Віддай Йому свої страждання,
Гріхи, провини та страхи,
Він - вдосконале сподівання,
Він - Мир на довгії роки
15.04.23