ЛJсова красуня

Валентина Вересоцкая
Ти така чарівна!               
Ти така прекрасна!               
Ніби сходить сонце!               
В синім небі яснім!               
Як тебе побачиш!
Як тебе почуєш!
Ніби замилуєш!               
Серцем всю змалюєш!            
Лісова красуня!
Сніжна королева!               
Дай же тобі Боже!               
Дочекатись лева!
Очі мов перлина!
В весняній заграві!
Радісна! Щаслива!
Будь завжди кохана!

17.04.23р