Ми краiна величних синiв

Виктория Гребенюк Роженкова
Ми країна величних синів

Повертайтесь до рідної хати,
Як до неньки летять журавлі...
Хай не плаче зажурена мати,
Хай не крають їй душу жалі...

Повертайтесь додому живими,
І не дай Боже,щоб у труні...
Хай за вами стоять херувими,
Ми країна величних синів.

Повертайтесь живі та здорові,
Вас чекає хліб,сіль на столі.
Хай стрічають Вас води Дніпрові,
Дух козацький святої землі.
21 03 2023 р
Вікторія Г Р М