Ти був, i е моiм життям!

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти був,і є моїм життям!

Приходь у сни мої щоночі,
Тебе чекаю дуже там...
Я подумки боюсь зурочить,
Ти був, і є моїм життям!

Кохаю я,невже це злочин?..
Іду на зустріч почуттям...
Хай щастям сяють наші очі,
Довірся справжнім відчуттям.

Відкинь усі свої вагання,
Бо час не жде,він повз минає...
В житті важливіше кохання,
І той,хто лиш тебе кохає!
18 04 2023 р
Вікторія Г Р М